Miele, mutfağa şıklık ve kolaylık getiriyor

Miele, hayatı kolaylaştıran yenilikçi mutfak ürünleriyle mutfak deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor. Üstün teknolojisi ve kullanıcı dostu tasarımlarıyla, zorlu yemeklerin kolayca hazırlanmasını sağlarken, yemek sonrası temizliği de zahmetsiz hale getiriyor. Miele’nin yeni nesil mutfak ürünleri hem profesyonel mutfak sonuçları hem de günlük kullanımda kolaylık sağlıyor.

Kalite ve sürdürülebilirliği odağına alarak premium elektrikli ev aletleri üreten, dünyaca ünlü Alman markası Miele, zamansız tasarımları, uzun ömürlü yapısı ve enerji tasarrufu sağlayan özellikleriyle mutfaklarımızın vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. Hem dayanıklılığı hem de çevre dostu teknolojileri ile evlerde konfor ve verimlilik sağlarken, sunduğu yenilikçi çözümlerle profesyonel şefler gibi yemekler hazırlamak, gıdaları uzun süre taze tutmak ve mutfakta zahmetsizce hijyen sağlamak mümkün hale geliyor. Miele, mutfakta her detayı düşünerek hayatı kolaylaştıran ürünleriyle öne çıkıyor.

Şefleri kıskandıracak tabaklar Miele ile çok kolay

Miele’nin kendi kendini yıkama özellikli DGC 7860 HCX Pro buharlı fırını, yemek pişirme deneyimini şef seviyesine çıkarıyor. 200’den fazla otomatik pişirme programı, kablosuz gıda termometresi ve DualSteam buhar teknolojisi ile her yemek türünü mükemmel şekilde pişiriyor. Kombinasyonlu pişirme özelliği sayesinde dışı çıtır, içi sulu lezzetler elde etmek mümkün. Kolay temizlenebilen paslanmaz çelik pişirme bölmesi ve HydroClean teknolojisi, zahmetsiz bir temizlik sunuyor.

Ayrıca Miele’nin EVS 7010 Vakumlama Çekmecesi ile gıdalar profesyonel şekilde vakumlanarak saklanabiliyor ve sous-vide pişirme için mükemmel şekilde hazırlanıyor. Marine etme ve porsiyonlama gibi işlevlerle gıdaların lezzetini ve tazeliğini en üst seviyede koruyor.

Miele’nin KMDA entegre aspiratörlü indüksiyonlu ocağı, mutfakta ferah bir alan sağlarken sessiz bir çalışma sunuyor. Esnek kurulum ve otomatik fan kademesi ayarı gibi özellikleri sayesinde mutfakta hem konforlu hem de verimli bir pişirme deneyimi yaşatıyor. 

5 kata kadar uzun süre tazeliğini koruyarak saklama 

Miele’nin K4000 serisi buzdolapları, sahip olduğu PerfectFresh özelliği ile gıdaların daha uzun süre taze kalmasını sağlıyor. Akıllı ağ iletişimi özelliği ve LED aydınlatması sayesinde, buzdolabında her alanın sıcaklığı eşit dağılıyor, yiyecekler en ideal koşullarda saklanıyor. Paslanmaz çelik arka paneli sayesinde yoğuşma suyu oluşumuna son veriliyor. Gıdalarınızı daha uzun süre taze tutmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. 

Çevreye duyarlı temizlik

Miele’nin AutoDos teknolojisi, bulaşık makinelerinde devrim yaratıyor. Entegre PowerDisk sistemi sayesinde 20 yıkamaya kadar otomatik dozajlama yapılabiliyor. 3D MultiFlex çekmecesi ile maksimum yer tasarrufu sağlarken, AutoOpen kurutma sistemi bulaşıkların tamamen kuru olmasını sağlıyor. Miele bulaşık makineleri, enerji verimliliği, hızlı Eco program seçenekleri, isteğe bağlı sıcak su bağlantısı ve özel AutoDos dozajlama sistemi ile çevre ve iklim üzerindeki yükü hafifletmenin yanı sıra enerji ve deterjan tasarruf sağlıyor.

Akıllı teknolojiler, kullanım kolaylığı ve şık tasarımlar ile Miele, mutfakta harikalar yaratmanızı sağlarken yaşam kalitenizi de yükseltiyor. Mutfağınızdaki işleri hızlandırıp kolaylaştırarak size profesyonel sonuçlar sunan yenilikçi mutfak ürünlerini deneyimlemek için Miele Deneyim Merkezlerini ziyaret edebilirsiniz.