Vanilla Rococo’dan sonbahar pastaları

Vakko L’Atelier çatısı altında yer alan Vanilla Rococo, 2024 sonbahar sezonunu mevsimi yansıtan modelleri ile karşılıyor.   

Vanilla Rococo’nun eşsiz reçetelerinin sonbaharın tatlı esintisiyle buluştuğu tasarımlar, mevsimin en özel an’larını karşılıyor. Vanilla Rococo’nun pasta şefleritarafından hazırlanan Sonbahar sezonu seçenekleri,tasarım ve lezzeti bir arada sunarak sezona özel anları taçlandırıyor. Couture pastacılık anlayışı ile hayat bulan koleksiyon, içerdiği özel kreması ile damaklarda unutulmaz bir iz bırakmaya hazırlanıyor.

Sonbaharın dokusunu ve renklerini yansıtan koleksiyon hem tatlı krizlerine ferahlatıcı bir dokunuş katıyor hem de özel kutlamalara lezzet dolu anlar ekliyor.  Vanilla Rococo’nun özel kremasının tereyağı, pudra şekeri ve ustalıkla harmanlanmış dokusu, ağızda eriyen bir deneyim sunuyor.

Krokanlı ve meyveli lezzetler

Vanilla Rococo’nun yeni sonbahar koleksiyonu, çikolata bazlı seçenekler sunuyor. Çikolatanın krokan, çilek ve muz gibi malzemelerle zenginleştirildiği tatlar, zarif ve trend tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Vanilla Rococo’nun bu yeni pastaları, doğum günleri, özel kutlamalar ve kendini şımartmak isteyenler için mükemmel seçenekler sunuyor.

Vanilla Rococo’nun sonbahar sezonundaki tasarım pastalarda; çikolata krokan, çikolata çilek, çikolata üç çikolata, çikolata muz, vanilya krokan, vanilya çilek ve vanilya muz gibi öne çıkan lezzetler yer alıyor.

Vanilla Rococo Sonbahar Koleksiyonu ve diğer tüm lezzetleri www.vanillarococo.com veya 0532 708 29 76 numaralı hattan sipariş verilebiliyor.