Dodo Pizza’dan oyun severlere özel ürünler

Global pizza zinciri Dodo Pizza, dünya çapında 66 milyondan fazla kişi tarafından oynanan aksiyon-rol yapma video oyunu Genshin Impact ile işbirliği yaptı. Dodo Pizza İzmir, Antalya ve Mersin’deki şubelerinde 17 Eylül’den itibaren oyun severler için, sınırlı sayıda sunulan özel oyun temalı ürünler, benzersiz oyun içi öğeler için kodlar, bir Tighnari heykelciği ve Orman Hazinesi kutu tasarımlı pizza menüleri gibi özel ürünler sunacak. 

Dünya çapında 1200’e yakın şubesi bulunan ve 22 ülkede faaliyet gösteren global pizza zinciri Dodo Pizza, oyunseverleri lezzetli bir yolculuğa çıkarmayı hedeflediği Genshin Impact iş birliğini duyurdu. 17 Eylül’den itibaren Dodo Pizza’nın İzmir, Antalya ve Mersin’deki şubelerinde Tighnari heykelciği ve oyun karakterlerini içeren üç farklı anahtarlık gibi oyun temalı bir dizi özel öğe ile birlikte, Türkiye’de aylık 1 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan dünyanın en iyi 4. aksiyon-rol yapma mobil oyunu Genshin Impact’te kullanılabilecek kanat kodlarına sahip olabilecek.

Macera ve Lezzetli Yiyecekler Bir Arada

Dodo Pizza, Teyvat’ın fantastik dünyasının kapılarını aralamaya hazırlanıyor. Oyunseverler Dodo Pizza restoranlarındaki Genshin Impact koleksiyonunu keşfederek sürpriz hediyeler kazanma fırsatı elde edecek. 17 Eylül’den itibaren Antalya, İzmir ve Mersin’deki Genshin Impact temalı pizzacılarda sınırlı sayıda promosyonlu menüler satışa sunulacak. Lezzetli bir yolculuğa çıkmak isteyen oyun severler, ‘Lezzetli Yoluculuk Combo’, ‘Orman Hazinesi Pizza’ veya ‘Sonsuz Gökyüzülü Milkshake’ satın alarak oyun içi Genshin Impact planör promosyon kodu, oyun karakterlerini içeren üç farklı anahtarlıktan herhangi biri veya bir Tighnari heykelciği kazanacak.