Huawei online mağazada çekiliş zamanı

Huawei’nin kullanıcılarına özel hazırladığı Huawei Online Mağaza Çekilişi, birbirinden değerli Huawei ürünlerini kazanma şansı veriyor.

Huawei, kullanıcıları için özel olarak hazırladığı yeni bir kampanya ile heyecan dolu fırsatlar sunuyor. Şimdi Huawei Online Mağaza Çekilişiyle birbirinden değerli Huawei ürünlerini kazanma şansınız var! Teknoloji tutkunlarının gözlerini kamaştıracak olan bu kampanya, aynı zamanda katılımcılara en yeni Huawei cihazları ile buluşma imkânı da sağlıyor.

Kazananlara Özel Huawei Ürünleri

Huawei Online Mağaza Çekilişi, teknoloji meraklılarına geniş yelpazede Huawei ürünleri sunuyor. Akıllı telefonlardan, kablosuz kulaklıklara kadar pek çok ürün bu çekilişle sahiplerini bulacak. Çekiliş sonucunda kazanan talihliler, Huawei’nin en yeni cihazlarını elde etme fırsatını yakalayacaklar.

1 kişiye Huawei Pura 70 akıllı telefon, 1 kişiye Huawei Nova 12s akıllı telefon, 2 kişiye Huawei FreeBuds Pro 3 kablosuz kulaklık, 2 kişiye Huawei FreeClip kablosuz kulaklık ve 4 kişiye Huawei FreeBuds 4e kulaklık olmak üzere toplamda 10 kişiye farklı ödüller sunulacak.

Kampanyaya Katıl Çekilişe Hak Kazan

19 Eylül 2024’e kadar devam edecek olan çekiliş kampanyası, Türkiye genelindeki Huawei kullanıcılarının katılımına açık olacak. Katılımı ücretsiz olan bu çekiliş kampanyasında yer almak için yapılması gereken şey; Huawei’nin resmi online mağazası üzerinden üye olup, kısa bir form doldurmak. 

Kampanya sayfasında ad, soyad, adres ve telefon bilgilerinizi girdikten sonra, Huawei ürünleri veya Huawei AppGallery hakkında sorulacak 5 soruluk anketi cevaplayarak çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Sorulara verdiğiniz cevapların doğru veya yanlış olması çekiliş hakkınızı etkilemeyecek.

Katılım Koşulları

Kampanya, Türkiye’de yaşayan 18 yaşından büyük olan tüm Huawei kullanıcılarına açık olacak. Bir kişi yalnızca bir çekiliş hakkı kazanabilir, kampanyaya katılan herkes, katılım koşullarını kabul etmiş sayılır.

Sonuçların Duyurulması ve Ödül Teslimi

19 Eylül 2024’te katılımı sona erecek olan kampanyanın çekilişi 7 Ekim 2024 tarihinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecek. Kazanan talihliler, 11 Ekim 2024 tarihinde kamuoyuna duyurulacak. Kazananlar, kendilerine yapılacak bilgilendirme sonrasında gerekli belgeleri sunarak ödüllerini alabilecekler.

Huawei Online Mağaza Çekilişi ile siz de şansınızı deneyin ve Huawei’nin sunduğu bu fırsattan yararlanın!

Kampanyaya katılıp çekilişe hak kazanmak için:

https://consumer.huawei.com/tr/offer/huawei-dev-cekilis