Mcdodo’dan 1 alana 1 hediye kampanyası

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, yaz boyunca devam eden indirim kampanyalarına devam ediyor. mcdodo.com de acil şarj ihtiyaçlarınızı anında çözecek powerbank’ler, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, tablet kalemleri, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar, MagSafe kılıflar ve kablosuz şarjlı araç telefon tutacağı gibi pek çok inovatif ürün; indirimli olarak sunuluyor. Ayrıca Mcdodo’nun 2 USB Çıkışlı Dijital Ekranlı 10.000, 20.000 ve 30.000 mAh Powerbank’lerde “1 alana 1 hediye” kampanyası da gördüğü büyük ilgiyle, yaz boyunca devam edecek.

Mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, tüm iletişim ve acil şarj ihtiyaçlarını sorun olmaktan çıkarmaya devam ediyor. Her yaştan insanın teknolojik aletlere ihtiyacı olduğu mottosuyla hareket eden Mcdodo, yaz boyunca devam eden fırsat kampanyalarıyla, teknoloji meraklılarına favori ürünlerde indirim fırsatı sunuyor.

Tüm Ürünlerde İndirim Avantajları

Kablosuz şarj standları, powerbank’ler, USB-C hub’lar, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok inovatif ürün; mcdodo.com.tr’de indirim ve fırsatlarla sunuluyor. Tüm dünyada kalitesi kanıtlanmış 350’nin üzerinde aksesuar seçeneği, tüm teknoloji severleri mutlu ediyor

Ayrıca bir süredir devam eden ve yoğun ilgi gören 2 USB Çıkışlı Dijital Ekranlı 10.000, 20.000 ve 30.000 mAh powerbank’lerde 1 alana 1 hediye kampanyası da yaz boyunca devam edecek.

Mcdodo ürünleri; www.mcdodo.com.tr adresinin yanı sıra D&R, NJoy Store, Soylu AVM mağazalarında; ayrıca N11, Hepsiburada ve Trendyol üzerinden de tüketicilerle buluşuyor.