Proje bazlı teşvik aldı, sirkeli limonlu bulaşık makinesi deterjanı üretti

Ev temizlik ürünleri sektörünün en büyük oyuncularından Beyaz Kâğıt, %100 yerli sermaye ile geliştirdiği Asperox Sparx güçlü performansıyla fark yaratıyor. 5 yıllık bir çalışmanın ürünü olan kapsül bulaşık makinesi deterjanı Asperox Sparx, güçlü formülüyle en zorlu bulaşıklarda bile temizliği garanti ediyor.

Ev temizlik ürünleri sektörünün lider markalarından Peros ve Asperox’un üreticisi, %100 yerli sermayeli Beyaz Kâğıt, tüketicileri Türkiye’nin en güçlü performansını sunan kapsül bulaşık makinesi deterjanı Asperox Sparx’ı buluşturdu. 

Asperox Sparx’a kadar kapsül bulaşık makinesi deterjanının yurt dışında iki marka dışında dünyada hiçbir ülkede üretilmediğinin altını çizen Beyaz Kağıt Pazarlama Müdürü Zeynep Kahraman, “Bu da bizi yani ülkemizi dışa bağımlı hale getiriyordu. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan aldığımız “proje bazlı teşvik” ile önemli bir yatırıma imza atarak Endüstri 5.0 teknoloji ve yapay zekayı kullanarak sektördeki en yüksek standartlara sahip üretim tesisini kurduk ve Asperox Sparx’ı ürettik. 5 yıl süren bir araştırma ve geliştirme sürecinin sonunda ortaya çıktı. 1000’in üzerinde formülasyon çalışması yaptık, stabilitesini sağlamak amacıyla 66.000 saatlik testler gerçekleştirdik. 132 patent inceledik ve sonunda Asperox Sparx doğdu” dedi.

Asperox Sparx’ın güçlü yağ çözücü formülüyle bulaşıklar pırıl pırıl

Asperox Sparx’ın benzersiz formülü ve doğal bileşen kombinasyonuyla piyasanın en güçlü performansına sahip. Asperox Sparx içeriğindeki temizlikte doğallığı tercih eden birçok kişinin kullandığı sirke, limon ve karbonat içeren güçlü yağ çözücü formülüyle en yağlı ve en kirli bulaşıkları bile pırıl pırıl yapıyor. İçeriğindeki sirke bulaşıklara parlaklık katarken, karbonat ile lekeleri etkili bir şekilde çıkarıyor. İçeriğindeki limon sayesinde, bulaşıklarınızda ferah bir limon kokusu hissediliyor, makinedeki kötü kokular ise tamamen yok oluyor. Bulaşıklarınızda herhangi bir deterjan kalıntısı ya da kokusu da kalmıyor. Cam koruyucu sistemi sayesinde, bardaklarınızda ve diğer cam ürünlerinizdeki beyaz puslu görüntüyü, matlığı ve aşınmayı engelliyor, üstelik desenlerini de koruyor.