TV+ diziden filme ve spora kadar geniş alternatiflere sahip

Dijital TV’ler artık geleneksel TV’lerin yerini aldı denilebilecek yere ulaştı. Sağladıkları içeriklerle her yaştan izleyicinin komedi, animasyon, dram, aksiyon ve dizi ihtiyaçlarını sağlayan, bunun yanında geleneksel TV kanallarını da kaydetme ve izleme olanağı sunan dijital TV’ler, Türkiye’de hızla yükselen bir ivme ile müşteri kazanımını sürdürüyor. Son yıllarda abone sayısını son açıklamalara göre 2.3 milyon kişiye yükselten, Turkcell’in dijital kanalı TV+’yı deneyimleme imkanı bulduk. Telefon, tablet ve bilgisayarda sorunsuz şekilde çalışan TV+, akıllı televizyonda da kolaylıkla kullanılabiliyor. Tüm dijital TV kanallarında olduğu gibi evde kullandığınız internet hızı ve kalitesiyle doğru orantılı şekilde görüntü kalitesi sunan Turkcell TV+ ses, görüntü ve içerik kalitesi ile abonelik ücretinin hakkını veren bir dijital platform. Üyelik için ise cep telefonu numarası yeterli oluyor. Platform bir dakika içinde kullanıma hazır hale geliyor.

Dijital TV kanalları hayatımızın olmazsa olmaz parçaları haline geldi. Özellikle orijinal dizi takip etmek isteyen fanların yakından takip ettiği ve aboneliklerini en üst seviyeden oluşturduğu dijital kanalları sizin için deneyimliyoruz. Bu kapsamda Turkcell’in uzun yıllardır kullanımda olan TV+ platformuna Premium Üyelik yaptık. Bu kapsamda İtalya için Serie A, İspanya için LaLiga’yı içeren TV+ platformunda aynı zamanda basketbol severler için ABD’nin efsane basketbol organizasyonu NBA’nın yanında Avrupa’nın en önemli takımlarının ter döktüğü Turkısh Airlines EuroLeague yayınları bulunuyor.

Önemli maçları izleme imkanı

Bunun yanında Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi’nin yayın hakkını alan TRT’nin Tabii Spor kanalında da maç özetlerini izlemek mümkün oluyor. Eğer Türkiye Süper Lig aboneliğiniz yoksa ya da bu aboneliğin yanında önemli ligleri de izlemek istiyorsanız Sports kanalları ile TV+’nın spor yayınları tam olarak imdadınıza yetişiyor. Her iki kanalda da aynı anda birbirinden heyecanlı canlı maç yayınları yapılıyor ve böylece hafta sonunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Öte yandan dövüş sporlarına da meraklıysanız Ultimate Fighting Championship UFC yayınları da TV+’da spor severleri bekliyor. Öte yandan Eurosport1 ve 2 kanallarında da birçok spor dalını canlı yayında izlemek veya geniş özetlerini takip etmek de mümkün oluyor. Buradan bakınca TV+’nın spor severler için geniş bir yelpaze sunduğunu söylemekte fayda var.

TV dizilerini kaçırmadan izleme fırsatı

TV+’da haber kanallarından geleneksel TV kanallarına, spor ekranlarından tematik yayın yapan TV’lere kadar çok geniş bir seçenek bulunuyor. Eğer kullandığınız TV’nizin bu yayınları kapsama alanı yoksa kanalları Turkcell TV+’dan açarak canlı yayında veya 24 saat içinde gerçekleşmiş kayıtlarına ulaşarak izleme imkanınız bulunuyor. Böylece yayını kaçırdım, diziyi izleyemedim derdi bitiyor. Geriye dönerek o an işiniz olduğu için takip edemediğiniz yayını seyretme fırsatını yakalıyorsunuz.

Yabancı ve Türk diziler için önemli bir arşivi var

TV+’da sadece bu platforma özel diziler bulunuyor. Bunlardan biri Rambo ve Rocky serileriyle dünyanın gönlünde taht kuran ABD’li oyuncu Sylvester Stallone’in başrolünde bulunduğu ABD’li bir İtalyan mafya ailesini anlatan Tulsa King. Birinci ve ikinci sezonu ile TV+’da bulunan bu dizi, benim de favori yayınlarım arasında bulunuyor. Yakından izlediğimiz bir başka dizi ise Kevin Costner’in yapımcılığını da üstlendiği Yellowstone isimli dizi.

Birçok önemli yayını barındırıyor

İzlemesi zevkli bir başka yayın ise Haluk Bilginer’in başrolünü üstlendiği Türk Dedektif isimli polisiye dizi. Bir İngiliz polisin Türkiye’de gizemli olayların peşinden gidişini anlatan yapım, oldukça sürükleyici yapısıyla dikkat çekiyor. TV+’da bir başka dijital platform olan BluTV’nin yayınlarını da bulmak mümkün. Bu kapsamda son dönemin fenomen dizilerinden Prens ve Magarsus da izleyici ile buluşuyor. TV+’da gerilimden aksiyona, komediden belgesele kadar onlarca farklı yapım seçeneğini bulmak mümkün. İçerik sıkıntısı çekmeden dilediğiniz şekilde dizi izleyebiliyorsunuz. Al Pacino’lu Hunters’ten, dünyada fırtınalar koparan The Sopranos’a, Chernobil’den Masum’a ve İspanyol Prenses’e kadar geniş bir seçenek var.

Platformda en çok zaman geçirdiğim yerlerden biri de film köşesi. Ben dijital TV’lerin modern ve geleneksel filmleri bir arada sunmasını seviyorum. Aksiyon bölümünde Bruce Wills’in Zor Ölüm serisini de bulabilirken, yeni çekilmiş aksiyon ve macera filmlerine de yer var. Benim gibi klasik severler için Tom Cruise’in Görevimiz Tehlike serisini yeniden izlemek oldukça keyifli. Ayrıca TV+’da çok sayıda bağımsız sinema örneği de var. Hatta platformlar arasında bağımsız sinemanın en çok olduğu alan TV+ desek yanılmış olmayız. Bu da kendilerine bir fark daha yaratıyor.

Avantajlı bir izleme keyfi

Özetle TV+ izlemek birçok açıdan avantajlı. Hem geniş bir içerik söz konusu. Hem Turkcell ekibi kurulumu ve teknik sorunları 7/24 anında çözüyor hem de spordan sinemaya ve diziye kadar çok geniş birkaç platformu tek platform altında izleme imkanı buluyorsunuz.