Yeni Cif Ultra 2 kat daha güçlü

Ev temizliğinin ikonik markası Cif, marka dönüşümüne bugüne kadarki en güçlü Cif sprey formülüyle devam ederek yüzey temizleyici sprey pazarında yeni bir çağ başlatıyor. Yeni Cif Ultra Anında Etki, içerdiği aktifler ve ekspres çözücüler sayesinde hem ev içinde hem de ev dışında birçok farklı yüzeyde 2 kat daha hızlı ve güçlü** performans gösteriyor. 

Cif, insanların yoğun yaşam temposunda hızlı, pratik ve etkili temizlik ihtiyacından yola çıkarak geliştirdiği “Türkiye’nin en hızlı ve güçlü yağ sökücü spreyi*” Cif Ultra Anında Etki ile tüketicilerinin karşısına çıkıyor. 

Markanın dönüşüm hikayesindeki en güncel adımı Yeni Cif Ultra Anında Etki, aktifler ve ekspres çözücüler içeren formülüyle yalnızca mutfak ve banyoda değil; ev içinde ve ev dışında birçok farklı yüzeyde 2 kat daha hızlı ve güçlü temizlik sağlıyor. Özel teknoloji ile geliştirilen formülü sayesinde zorlu kir ve yağları kolayca çıkaran Cif Ultra Anında Etki; fırın, ocak, davlumbaz filtreleri, mangal, tepsi, tencere vb. yağlı zeminlerde,beyaz eşya yüzeylerinde, küvet ve duşakabinde, motosiklet ve bisikletler gibi pek çok farklı alanda kullanılabiliyor. Türkiye’nin en hızlı ve güçlü yağ sökücü spreyi* Cif Ultra Anında Etki ile hızlı ve güçlü temizlik! Cif Ultra Anında Etki süpermarketlerin yanı sıra e-ticaret kanallarında da satışa sunuluyor.