Logitech G’den oyun ve teknoloji tutkunlarını sevindirecek aktivasyon:  Logi PLAY Days

Logitech’in global çapta başlattığı Logi Play Days aktivasyonunun Türkiye’deki ilk büyük organizasyonu, 19 Eylül 2024’te Papara SuperMassive Gamer HUB’da gerçekleşti. Oyun dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren bu özel etkinlikte, Logitech G’nin en yeni oyuncu ekipmanları tanıtıldı. Etkinlik, Logitech Türkiye Ülke Müdürü Sinem Erdoğmuş Yavuz ve Papara SuperMassive Espor Takımı CEO’su Bora Koçyiğit’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Logitech Gelişmekte Olan Ülkeler Pazarlama Direktörü Sony Wahib’in Logitech G PRO Serisi’nin özünü anlattığı etkinlikte, Logitech Türkiye Kategori ve Pazarlama Lideri Cihan Önal yeni ürünlerin detaylarını paylaştı.

Logitech Türkiye Ülke Müdürü Sinem Erdoğmuş Yavuz, Türkiye’nin oyun sektöründeki önemine ve Logitech G’nin katkılarına dair şunları ifade etti: “Son yıllarda oyun sektörünün verileri oldukça etkileyici. Küresel oyun endüstrisi 2023’te 159 milyar dolara ulaştı ve bu rakamın 2025’te 257 milyar doları aşması bekleniyor. Türkiye’de oyun pazarı geçen yıl 1.4 milyar dolar iken, bu yıl 1.8 milyar dolara çıkması öngörülüyor. Türkiye, genç ve dinamik nüfusuyla teknolojiye hızlı uyum sağlayan dikkat çekici bir pazar. Türkiye’nin neredeyse yarısı oyun oynuyor ve bu kitlenin çok büyük bir kısmı Z kuşağı.  Eskiden bir futbol takımı tutmak ne kadar önemliyse, günümüzde Z kuşağı için de bir espor takımı tutmak o kadar önemli. Logitech Türkiye olarak, bu pazardaki güçlü konumumuzu koruyarak ve oyun tutkunlarına en iyi deneyimi sunmak için büyük bir özenle çalışıyoruz. Ürünlerimizi, kullanıcı ihtiyaçlarına göre sürekli geliştirerek sektördeki güçlü varlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz.”

Logitech Gelişmekte Olan Ülkeler Pazarlama Direktörü Sony Wahib, PRO Serisi’nin önemine ilişkin şunları söyledi: “Türkiye, espor ve oyun sektöründe hızla büyüyen bir pazar olarak karşımıza çıkıyor ve biz de bu büyümeyi desteklemek için çeşitli stratejiler geliştiriyoruz. 2016’da kullanıcılarımızla buluşturduğumuz PRO Serisi ürünlerimizde her zamankinden daha fazla seçenek sunuyoruz. PRO Serisi bir kültürü yansıtıyor, oyun toplulukları ve espor takımlarıyla gerçekleştirdiğimiz başarılı işbirlikleri sayesinde bu kültürü geliştirmeye devam edeceğiz.”

Logi Play Days’in ilk buluşmasına ev sahipliği yapan Papara SuperMassive Espor Takımı CEO’su Bora Koçyiğit, etkinliğe dair şunları ifade etti: “Logitech G ile uzun senelere yayılan iş birliğimiz, Papara SuperMassive için büyük bir avantaj sağlıyor. Gamer HUB’daki etkinlik, esporun Türkiye’deki önemini ve gelişimini vurgularken, aynı zamanda Logitech G’nin bu sektördeki rolünü de gözler önüne serdi. Oyuncularımızın performansını artıran bu iş birliği hem bizim hem de topluluk için büyük bir fayda sağlıyor.”

Logitech Türkiye Kategori ve Pazarlama Lideri Cihan Önal, oyun teknolojilerindeki gelişmelere dikkat çekerek, Logitech G’nin sektördeki öncü rolünü şu sözlerle vurguladı: “Oyunculara en üst düzeyde performans sağlayan ekipmanlar sunma misyonumuz doğrultusunda, yeni ürünlerimizi Türkiye’deki oyunseverlerle buluşturmak bizim için büyük bir heyecan kaynağı. İnovatif tasarımlarımız ve teknolojimiz, oyun deneyimini bir sonraki seviyeye taşımaya devam edecek. Bugün PRO Serisi ürünlerimizi her zamankinden daha fazla seçenekle kullanıcılarımıza sunmanın, her ihtiyaca cevap verebiliyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Logi PLAY Days aktivasyonu 29 Eylül’e kadar devam edecek

Logi PLAY Days aktivasyonu, Türkiye’de 17-29 Eylül tarihleri arasında sürecek. Bu süreçte oyun tutkunlarına özel kampanyalar ve etkinlikler düzenlenecek. 28 Eylül’de Papara SuperMassive yayıncılarının katılımıyla, Vatan Topkapı mağazasında gerçekleştirilecek imza günü ve 29 Eylül’de ESA Arena’da saat 14.00-18.00 arasında gerçekleştirilecek büyük şov maçıyla etkinlik serisi sona erecek. 29 Eylül’deki final etkinliğinde katılımcıları büyük sürprizler bekliyor. Katılan herkesin Logi Play Days mousepad’i kazanacağı etkinlikte, 10 kişi PRO X SUPERLIGHT 2 DEX, 10 kişi PRO 2 LIGHTSPEED, 10 kişi PRO X SUPERLIGHT 2 kazanacak. Ayrıca 1 kişi büyük ödül olan G923 Direksiyon Seti ve Playseat Trophy Logitech G Edition direksiyon koltuğunun sahibi olacak.