Okula dönüşte beslenmeler sağlıklı saklama kaplarına emanet

Türkiye’nin mutfak yardımcı ürünleri denilince akla gelen ilk markası Koroplast, saklama kategorisindeki pratik ve kullanışlı ürünleriyle okula dönüş döneminde ebeveynlerin ve çocukların her anını kolaylaştırıp keyifli hale getiriyor. Koroplast’ın geniş ürün yelpazesi, hem düzenli bir okul ortamı sağlamak hem de günlük yaşamda pratiklik kazandırmak için ideal seçenekler sunuyor. 

Tüketicilerin hayatını kolaylaştıran yenilikçi ürünler üreten Koroplast, okula dönüş dönemini daha pratik ve keyifli hale getiriyor.  Saklama kategorisindeki çözümleri, çocuğunuzun beslenme çantasındaki yiyecekleri taze ve güvenli tutarken okul malzemelerini de düzenlemenize yardımcı oluyor. Ayrıca, gıda saklamak için de tüm ihtiyacınızı karşılarken hem ev hem de okul hayatını daha organize bir hale getiriyor.

Kora ve Mori ile okulda sağlıklı yiyecekler

Yaşanabilir bir dünya birlikte kolay sürdürülebilirlik projesi altında çocuklarla buluşturulan “Kuşlara Fısıldayan Kız” Kora ve Mori karakterli Kilitli Beslenme Çantası, çocukların okulda sağlıklı ve taze yiyecekler tüketmesini kolaylaştırıyor. Sebze ve meyve gibi yiyecekleri hava geçirmez yapısı sayesinde sadece taze tutmuyor, güvenli ve hijyenik bir şekilde saklıyor. Aynı zamanda pratik ve çevre dostu olan, 70 defaya kadar yıkanabilen Kilitli Beslenme Çantası okul gezilerinde ve günlük kullanımda da mükemmel bir çözüm sunuyor.

Çok yönlü kullanılabilen Fermuarlı Kilitli Çanta

Koroplast Fermuarlı Kilitli Çanta hem okulda hem de evde farklı alanlarda kullanılabiliyor. Kolayca 500 defaya kadar açılıp kapanan fermuarı sayesinde kolaylık sağlıyor. Kalemlik ve not kağıtlarını koymak için okul çantasında düzenleyici görevi görürken oyuncak çantası olarak da mükemmel bir seçenek sunuyor. Fermuarlı Kilitli Çanta 70 defa yıkanabiliyor, aynı zamanda pasaport ve makyaj malzemelerini korumak için kullanılabiliyor.

Taze gıdalar için kilitli çözümler

Okula dönüş döneminde mutfakta pratik çözümler arayan ebeveynler için Kilitli Mutfak Torbası ve Çift Kilitli Dondurucu Torbası hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Özel kilit sistemine sahip Kilitli Mutfak Torbası buzdolabında ve mutfakta kiler gibi alanları düzenliyor, gelişmiş kilit yapısına sahip Çift Kilitli Dondurucu Torbası buzlukta ve derin dondurucuda özellikle sıvı gıdaların sızmadan güvenle saklanmasını sağlıyor. Kilitli Mutfak Torbası ve Çift Kilitli Dondurucu Torbası, gıdalara hava girmesini önleyerek, gıdaların uzun süre taze bir şekilde muhafaza edilmesini sağlıyor. Sadece sebze ve meyvelerin değil et, tavuk ve balık gibi ürünlerin de buzdolabında veya dondurucuda güvenle saklanmasına yardımcı oluyor.