HUAWEI Watch Fit 3’ün ‘Elegant Altın’  Rengi Türkiye’de satışta

Huawei, kısa süre önce tanıttığı akıllı bileklik serisinin öne çıkan ürünlerinden Watch Fit 3’ün ‘Elegant Altın’ versiyonunun Türkiye’de satışa sunulduğunu açıkladı. Ürünün fiyatı 5.999 TL olarak belirlendi.

Huawei, pazara sunduğu iddialı akıllı saat ve bileklik kategorisiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Tanıtıldığı günden bu yana kullanıcıların ilgiyle karşıladığı Watch Fit 3 serisi, ‘Elegant Altın’ seçeneğiyle de Türk kullanıcılarla buluşuyor.   Şu ana kadar yeşil, gri, siyah, pembe ve beyaz renk seçeneklerinin yanı sıra; kauçuk, naylon ve deri kayış varyantlarına sahip olan Watch Fit 3 serisi, sportif görünümünün yanında yeni ‘Elegant Altın’ seçeneği ile özel günlerde kullanıcılara eşlik etmeye hazır.

İşlevsel bir yapıya sahip

Yenilikçi kare tasarımıyla dikkat çeken HUAWEI Watch Fit 3, sadece 9,9 mm kalınlığı ve 26 gram ağırlığı ile tüm gün rahatlıkla kullanılabiliyor. Cihazın 1,82 inç AMOLED ekranı, 1.500 nit parlaklık ve 347 ppi çözünürlüğe sahip. Ekran, hibrit yapısıyla ürünü farklı kılarken, şirketin tasarım ve işlevsellik konusundaki üstün başarısını da ortaya koyuyor.

Watch Fit 3 akıllı saatlerin ‘Elegant Altın’ rengi seçeneği, Huawei Online Mağaza üzerinden 5.999 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Ürünü Huawei Online Mağaza’dan almayı tercih edenler için; beyaz, pembe, siyah ve yeşil kauçuk kayışlardan biri hediye olarak sunulurken AFIT3PR kupon koduyla 300 TL ekstra indirim fırsatı sunuluyor.

Ürün hakkında daha fazla bilgi için:

https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-fit3/buy