Passgage ve Bulutistan’dan İK yönetimi için iş birliği

2021 yılında kurulduktan sonra insan kaynakları süreçlerini dijitalleştirerek büyük bir başarı sağlayan Passgage  Çalışan Süper Uygulaması, ekosistemini genişletmek için önemli bir iş birliğine imza attı. Bulutistan pazaryerinde yayınlanacak Passgage ile yüzlerce farklı şirket insan kaynakları süreçlerini dijitalleştirme fırsatı bulacak. Passgage CEO’su Fahri Kırman, “Hem Türkiye hem de diğer bölge ve ülkelerde iş birliğimiz kapsamında birlikte güçlenerek büyüyeceğiz” dedi.

Şirketlerin ve kuruluşların insan kaynakları süreçlerini dijitalleştiren Passgage Çalışan Süper Uygulaması, teknoloji sektörünün lider kuruluşlarından Bulutistan ile önemli bir iş birliği başlattı. Buna göre Bulutistan’ın pazaryerinde gerçekleşecek konumlandırma ile burada hizmet alan yüzlerce kuruluş Passgage Çalışan Süper Uygulaması çözümüyle tanışacak. 2021 yılından itibaren perakende, üretim, sanayi, kozmetik, ilaç ve eğitim gibi çok çeşitli kategorilerde faaliyet gösteren kuruluşların insan kaynakları birimleri için Zaman Yönetimi,  Çalışan Bağlılığı ve Performans Yönetimi çözümlerini başarıyla uygulayan Passgage, böylece çok farklı iş alanlarındaki şirketlerin radarında olacak. 

Hep birlikte güçlenerek büyüyeceğiz

Gerçekleşen önemli iş birliği hakkında bilgi veren Passgage CEO’su Fahri Kırman, “Bulutistan ülkemiz ve coğrafyamızda büyüyen, güçlü ve emin adımlarla unicorn olma hedefinde ilerleyen güvenilir bir teknoloji şirketi. Aynı zamanda Passgage, Bulutistan altyapı ve ileri teknoloji çözümlerini kullanan bir SaaS modeli HRTech ürünü.  Bu iş birliği ile pazaryerinde Passgage’i yayınlayıp ürün ve paketlerden binlerce Bulutistan müşterisinin yararlanmasına olanak sağlayacağız. Bu kapsamda yeni SaaS modelleri sunacağız ve hem Türkiye hem de diğer bölge ve ülkelerde iş birliğimiz kapsamında birlikte güçlendirerek büyüyeceğiz” dedi.

Yurt dışına açılım için fırsat yaratacak

Passgage olarak ileri teknoloji HR ve dijital dönüşüm çözümleri sunacaklarını belirten Fahri Kırman, şu ifadeleri kullandı: “Çalışanın şirketi ya da işiyle ilgili ihtiyaç duyduğu tüm çözümleri Passgage mobil uygulamasında tek bir platformda sağlıyoruz. Bulutistan pazaryerinde HRTech alanında yer alan bir çözüm olacağız. Dileyen müşterilerimiz abonelik modellerini Bulutistan üzerinden tek tedarikçi ve ödeme yöntemini tercih edebilecek.”

Gerçekleşen iş birliğinin en önemli adımlarından birinin de markanın yurt dışına açılımı noktasında önemli ivme sağlayacağını ifade eden Kırman, “Passgage kulaktan kulağa büyüyen ve henüz satış operasyonlarını taze oluşturmuş bir şirket. Dolayısıyla Bulutistan’ın güvenilir itibarı ve katma değerli hizmetlerinin arasında yer alıyor olmak bizim kısa sürede binlerce müşteriye ve bilişim sektöründe değerli bir bilinirliğe ulaşmamızı sağlayacaktır. Yurtdışı operasyonlarında ve yeni açılacakları bölgelerde ortak büyüme ve yatırım süreçlerine oldukça sıcak bakıyoruz. İleri teknolojiler geliştiren iki teknoloji şirketinin ortak pek çok platform ve paydada buluşacağına eminiz” ifadelerini kullandı.

İki marka da önemli katkılar elde edecek

Gerçekleşen iş birliğinin kendi müşterilerinin Passgage ile daha kolay tanışmaları için önemli bir imkan yaratacağını belirten Bulutistan Genel Müdürü Gökhan Gençtürk, “Türkiye’de ve yurt dışında bulut pazarının önemli bir oyuncusu olarak müşterilerimizin yeni teknolojiler ile tanışarak uçtan uca dijitalleşme sürecini yaşamaları bizim için çok önemli. Bu kapsamda kurulduğu günden bu zamana kadar tek işimiz bulut diyerek çıktığımız ve başarılı olduğumuz bu yolda Türkiye ve yurt dışındaki iş ortaklarımız ile müşterilerimizin de şirket içi süreçlerini dijitalleştirmeleri adına Passgage ile tanışmalarını arzu ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin iki markaya da önemli katkılar sunacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Etkili zaman takibinden , şirket içi iletişime kadar birçok modülü var

Passgage Çalışan Süper Uygulaması  Zaman Yönetimi, Çalışan Bağlılığı ve Performans Yönetimi  alanında şirketlere birçok avantaj sağlıyor. İnsan Kaynakları birimleri zamanlarının yüzde 67’lik bölümünü çalışanların mesai başlangıcı, mesai bitişi, fazla mesai ve izin çizelgelerini oluşturmak ve incelemek için harcıyor. Zaman Yönetimi paketi ile bu işlem QR kod ve Passgage mobil uygulaması ile çok daha hızlı ve etkin şekilde gerçekleştiriliyor. Çalışan Bağlılığı paketi ile de kurum içi iletişim tek bir platformdan sağlanırken; çalışanlar istek, öneri ve şikayetlerini yöneticilerine çok daha kolay şekilde aktarıp; sosyal medya, anket gibi modüllerle çalışan bağlılığı süreçleri güçlendiriliyor. Passgage, şirketlerin kullandıkları kendi platformları ve satın aldıkları çeşitli insan kaynakları çözümleriyle de uyumlu şekilde çalışıyor. Ayrıca Performans Yönetimi paketi ile insan kaynakları profesyonellerine çalışanın alacağı primden, günlük, haftalık ve aylık performanslarının değerlendirmesine kadar bir dizi dijital çözüm sunarken, çalışanlar için KPI modülü ile konulan hedeflerin takibi de gerçekleştiriliyor