iRobot’tan Eylül için yüzde 35 indirim fırsatı

iRobot, iRobot Günleri kapsamında, 1-20 Eylül tarihleri arasında geçerli olan yüzde 35’e varan indirimlerle önemli bir kampanyaya başladı. Temizlik robotu almak isteyenler için marka alternatif oluşturuyor.

. Dünya genelinde 40 milyondan fazla kullanıcıya hitap eden iRobot yeni bir satış kampanyası başlattı. iRobot OS işletim sistemi, temizlik ihtiyaçlarınızı analiz ederek size en uygun temizlik programlarını öneriyor. Emiş gücü yüksek modeller, tek bir hazne değişimi ile hem süpürme hem de paspaslama yaparak 2’si 1 arada temizlik imkanı sunan modeller ve daha nice gelişmiş teknolojiye sahip modeliyle size zahmetsiz bir temizlik deneyimi sunuyor. Özellikle PrecisionVision engel tanıma teknolojisi sayesinde, Roomba j serisi robotlar evinizdeki 80’den fazla engeli ustalıkla algılayarak tüm alanları zahmetsizce temizliyor. Evcil hayvan sahipleri için ideal olan bu modeller, akıllı haritalama özelliği ile belirli bölgeleri temizleme veya paspaslamaktan kaçınma gibi kişiselleştirilmiş birçok seçenek sunuyor.

Temizlik Konusundaki Endişeleri Silip Süpürüyor

Roomba Combo® i5, 4 aşamalı AeroForce™ temizleme sistemiyle hem süpürme hem silme işlevlerini mükemmel bir uyumla birleştiriyor. Daha üst seviye bir temizlik arayanlar için, Roomba® Combo j9+, yukarı kaldırılabilen paspası ve çift fırçalama hareketi ile en güçlü ve gelişmiş 2’si 1 arada robot süpürge ve paspas olarak öne çıkarken aynı zamanda paspaslama için gereken suyu da kendi dolduruyor. Roomba® i7, Imprint® Akıllı Haritalama özelliği sayesinde ne zaman ve nereleri temizlemesi gerektiğine dair tam kontrol sağlarken, Roomba Combo™ i8+ Clean Base® Otomatik Kir Boşaltma İstasyonu ile toz haznesini kendi boşaltarak temizlikle ilgili tüm endişelerinizi ortadan kaldırıyor. Sonbaharın getirdiği yoğun temizlik ihtiyaçlarına ideal bir cevap olan bu modeller, her biri kendine özgü üstün özelliklerle çalışıyor. Tüm bu robot süpürge ve paspaslar ve aksesuarlarda sunulan yüzde 35’e varan indirim ile iRobot, sonbaharın temposuna ayak uydurmak isteyenler için ev temizliğini pratik ve zahmetsiz bir hale getiriyor.