Anker IFA 2024’e resmi sponsor oldu

Çinli premium tüketici elektroniği markası Anker, 6-10 Eylül tarihlerinde Almanya’nın Berlin şehrinde gerçekleşecek olan IFA 2024’te, resmi sponsor olarak en yeni ürünlerini sergileyecek.

Anker, teknoloji dünyasının önde gelen markalarından biri olarak, Almanya’nın Berlin şehrinde gerçekleşecek ve bu yıl 100. kez düzenlenecek IFA 2024’te, Salon 3.2’de 204 ve 205 numaralı stantlarda ziyaretçileri ile buluşacak. Anker, bu prestijli etkinlikte Anker, Anker SOLIX, Soundcore, Nebula ve Eufy gibi geniş marka portföyünden ürünler sergileyecek.

IFA 2024’ün resmi sponsorlarından Anker, uluslararası platformda en son teknoloji çözümlerini ve kullanıcı dostu yeniliklerini tanıtma fırsatı yakalayacak. Fuar katılımcıları, Anker’in en yeni ürünlerini ve teknolojik gelişmelerini yakından keşfederek, akıllı yaşam çözümleriyle birebir deneyim yaşayabilecekler. Özellikle enerji çözümleri, akıllı ev cihazları ve mobil aksesuarlar alanındaki Anker yenilikleri, fuarın öne çıkan ürünleri arasında olacak.

Öte yandan Anker okula dönüş için bir dizi ürünü öğrencilerin hizmetine sunuyor. Dış sesleri iki kat daha güçlü azaltma özelliğine sahip, motor ve trafik gürültüsünü %98’e kadar azaltan kulak üstü kulaklık Soundcore Space One, yüksek çözünürlüklü Hi-Res ve Hi-Res Wireless sertifikası ile destekleniyor. Kulak içi kulaklık alanındaysa dış mekan aktiviteleri için özel olarak geliştirilen Anker Soundcore AeroFit Pro, tek şarjla 14 saat, şarj kutusuyla birlikte toplam 46 saate varan çalma süresiyle açık hava konforunda etkili bir ses kalitesi sunuyor. 

Okul döneminde gücünüzün kaynağı: Anker taşınabilir şarj cihazları

Okula dönüş döneminde şarjı bitmesin isteyenler de soluğu Anker’de alıyor. Gücünü Anker taşınabilir şarj cihazından alanlar için her bütçeye uygun ürünler okula dönüş döneminde kullanıcılarla buluşuyor. Anker Nano Powerbank, katlanabilir USB-C bağlantı noktası ile cebe sığan tasarımıyla 5,000mAh kapasite ile kesintisiz şarj imkanı sunuyor. Toplam 250W güç sağlayabilen 2 adet USB-C portu ve 1 adet USB-A portuna sahip Anker Prime 27,650mAh Powerbank ise yalnızca 37 dakikada dolan şarjı, Sezgisel Akıllı Uygulama özelliğiyle sesli uyarıcılarla Anker uygulamasını kullanarak powerbank’i sesli uyarılarla hızlıca bulabilen özellikleriyle dikkat çekerken, Anker 735 Prime 20,000mAh Powerbank (200W) ise 100W hızlı şarj özelliği sayesinde iki dizüstü bilgisayarı aynı anda 1 saat 15 dakika içinde tamamen şarj edebiliyor.