Yeni Galaxy Watch Ultra acil durumdan sağlığa kadar çok maharetli

Samsung’un Galaxy AI yetenekleriyle güçlenen yeni Galaxy Watch Serisi’nin en dayanıklı üyesi Galaxy Watch Ultra, zorlu ortamlarda gösterdiği performans ve BioActive sensörün olanaklı kıldığı yüksek doğruluk sunan kalp atış hızı ve uyku ölçüm özellikleriyle öne çıkıyor. Her türlü ortamda ve zorlu koşullarda takip, rehberlik ve motivasyon sunan Galaxy Watch Ultra, egzersiz rotalarını belirlemekten zindelik takibine, kullanıcıyı güvende tutan acil durum özelliklerine kadar birçok yeteneğe sahip

Yeni Galaxy Watch Ultra, risk almayı ve performansını sürekli ölçerek sınırları zorlamayı seven kullanıcılara hitap ediyor. Galaxy Watch Ultra, yenilenen BioActive Sensör ile yakın zindelik takibi ve doğru ölçümler sunarken, Galaxy AI’ın yapay zeka içgörüleri kişiselleştirilmiş egzersiz takibi ve önerileri gibi birçok yönlendirmeyle spor tutkunlarını kendi sınırlarını aşabilme konusunda motive ediyor. 

Dayanıklılığı ve performansıyla yarı yolda bırakmıyor 

Samsung’un bugüne kadarki en yetenekli akıllı saati Galaxy Watch Ultra, sınırları zorlamayı seven performans tutkunlarına her türlü spor ortamında eşlik etmek için tasarlandı. Galaxy Watch’un dairesel tasarım mirasını sürdüren ikonik tasarımına TitaniumGrade 4 çerçeve ve 10ATM su direnci ve -20 ila 55 derece çalışma sıcaklığı aralığıyla sınırları aşan dayanıklılığı ekleniyor. Deniz seviyesinin 500 metre altından 9.000 metre üstüne kadar geniş bir aralıkta çalışabilen Galaxy Watch Ultra, kullanıcıların fiziksel kapasitesine dayalı olarak, yoğun seviyelerde egzersizler dahil her türlü performansa ayak uydurabilen gelişmiş Kişiselleştirilmiş Kalp Atış Hızı Takibi ölçümü sunabiliyor. Güç tasarrufu modunda 100 saate kadar, egzersiz güç tasarrufu modunda 48 saate kadar dayanan piliyle, kullanıcının menzili ve hedefi ne kadar uzun olursa olsun, yarı yolda bırakmadan uzun süreler performans ve zindelik takibi yapabiliyor. 

Egzersizlerde rotayı çizer, acil durumlarda güvende kalmaya yardım eder

Galaxy Watch Ultra, GPX veri temelli rehberiyle sporculara yürüyüş ya da bisiklet rotasını çizme konusunda yardımcı oluyor. Yalnızca yön bulmaya yardımcı olmakla kalmayarak gidilen rotanın rakım bilgileri gibi ayrıntılı yönlendirmeleri de sunabiliyor. Geri İzleme ile güvenli bir geri dönüş sağlıyor. Kullanıcı acil durumlarda Galaxy Watch Ultra’nın Hızlı Düğmesine 5 kez basarak 86 desibellik güçlü sesiyle ormanlık bir alanda dahi 180 metreye varan bir mesafeden duyulabilen yardım sirenini çalıştırabilir. Kaza hallerinde ise Düşme Tespit özelliği SOS yardımı olanağı sunarken tıbbi bilgilere erişim kolaylaştırıyor. Bugüne kadarki en doğru sonuçları veren ve hem L1 hem de L5 frekans bantlarını kapsayan Çift Frekanslı GPS sistemi ise şehrin rotasında kalmayı sağlıyor. 

Galaxy AI ile Enerji Skoru, performans potansiyelini açığa çıkaracak 

Galaxy AI, Galaxy Watch Serisi’nin güçlü zindelik takip performansına içgörüler ve yönlendirmeler ekleyerek kullanıcılar için Galaxy Watch Serisi’nin kabiliyetlerini daha da zenginleştiriyor. Galaxy AI, genel zindelik durumuna ilişkin temel göstergeleri analiz ederek, kullanıcıya günlük bir skor sunuyor. Kişiye özel Enerji Skoru ve AI tabanlı Uyku Koçluğu, her güne özel ve karşılaştırmalı zindelik ve sağlık durumu takibini mümkün kılarak, önleyici sağlık ve zindelik konusunda Galaxy Watch kullanıcılarını destekliyor ve doğru ölçüme dayalı veriler üzerinden kişiye özel günlük öneriler sunabiliyor. Uyku Koçluğu, uyku aşamaları ve süresi, uykudaki kalp atış hızı, kandaki oksijen oranı hatta horlama durumu gibi çoklu değerleri takip edebiliyor ve uyku düzenine dair bütünlüklü bir tablo sunuyor. Galaxy AI’ın geliştirilmiş algoritmasının gücüyle, Galaxy Watch Ultra kullanıcıları her gün sağlıklı yaşamaya ve düzenli olarak egzersiz yapmaya teşvik ediliyor. 

Kendisiyle yarışmayı sevenlere her ortamda takip, rehberlik, motivasyon

Galaxy Watch Ultra kullanıcıları, mevcut egzersiz temposunu geçmiş verilerle karşılaştırarak gerçek zamanlı bilgiler üzerinden kendi sınırlarına meydan okuyabiliyor. Galaxy Watch Ultra ayrıca Kişiselleştirilmiş Kalp Atış Hızı Takibi’yle antrenmanlardaki kalp atış hızını yüksek doğrulukla sunabiliyor. Galaxy Watch Ultra, gece karanlığında da engel tanımıyor ve kullanıcıların zifiri karanlıkta yolunu kaybetmesini önlemek için otomatik olarak Gece Moduna geçerek görüşü koruyor ve macerayı geceleri de devam ettiriyor. Multi spor yapmak isteyen kullanıcılar, Galaxy Watch Ultra’nın hazır triatlon, duatlon veya akuatlon programını hızlıca başlatabiliyor ya da kendi programını oluşturabiliyor. Ayrıca başarı eşiklerini aştığında kazanılan rozetler ve her egzersiz sonrası sunulan sonuç ve yakılan kalori miktarı verileri, Galaxy Watch Ultra kullanıcılarını daha iyisini başarma yönünde motive de ediyor. Galaxy Watch Ultra egzersiz rutinine hızlı bir check-up eklemek isteyenler için ise Tansiyon ölçümünden Biyoelektrik Empedans Analizi’ne kadar uzanan farklı değerler sunuyor.