Shark Detect Pro Türkiye’de

SharkNinja çatısı altında Türk tüketicisiyle buluşan ve eşsiz teknolojilerle geliştirilen Shark Detect Pro temizlikte ezberleri bozuyor. 

Dünya çapında 32 ülkede, 31 farklı ürün kategorisinde faaliyet gösteren, ev eşyaları sektöründe devrim yaratan SharkNinja’nın 1 numaralı elektrikli süpürge markası Shark, akıllı temizlik teknolojileri ve otomatik boşaltma sistemiyle yeni bir temizlik deneyimi sunuyor.   

Hayatı kolaylaştıran yenilikçi premium ev ürünleri geliştiren Shark, Detect Pro ile temizliği keyifli hale getiriyor. Fark yaratan teknolojilerle tasarlanan elektrik süpürgesi, yoğun yaşam temposunda temizliğe vakit ayırmak istemeyenlerden her yerin hızla tertemiz olmasını isteyenlere kadar kişisel temizlik standartlarına ulaşma yolunda herkese uyan çözümler sunuyor. Shark, aynı zamanda temizlik sonrası bir de makineyi temizlemekten yorulanların hayallerini Detect Pro ile gerçekleştiriyor. 

Flex boru tasarımı

Shark Detect Pro, öncü teknolojileriyle derinlemesine temizlik için ihtiyaç duyulan tüm özellikleri bir üründe buluşturuyor. Büyük kapasiteli otomatik boşaltma ünitesi sayesinde 30 güne kadar toz ve kiri depolayan ve toz maruziyetini azaltan Detect Pro4 Detect özelliğiyle zemini, ışığı, köşeleri ve toz yoğunluğunu algılayarak farklı alanlara uygun temizlik performansı sunuyor. Quad Clean başlığı, Anti Hair Wrap özelliği ile saç dolanmasını engelleyerek fırça temizliğini kolaylaştırırken, süpürgenin yenilikçi Flex boru tasarımı, tek tuşla hızlı ve pratik açı ayarı yaparak ulaşması zor bölgelere erişiyor. 

Shark Detect Pro hakkında detaylı bilgiye www.sharkninja.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.