Fotoğraf üreten ınfluencerlar için ideal telefon nubia Z60 Ultra

Dünya genelinde 5.2 milyar kişi Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, LınkedIn ve YouTube gibi sosyal medya platformlarını kullanıyor. Milyonlarca sosyal medya ünlüsü ınfluencer da her gün içerik üretiyor. Bu içerikleri üretmek için kullanılan teknolojik ürünlerin başında da telefonlar geliyor. Çünkü çabuk şarj olan, kolayca taşınan ve her yere götürülebilen özellikleriyle telefonlar ınfluencerlar için oldukça önemli. Peki, sosyal medya içeriği üretirken hangi telefon seçilmeli? Son dönemde bu soruya eğer fotoğraf çekecekseniz bir profesyonel fotoğraf makinesinin objektif ile zoom özelliklerine sahip bir cihaza sahip olmalısınız yanıtı veriliyor. nubia Z60 testinde telefonun bu ihtiyaca yanıt verdiğini gördük. Satış fiyatı 52.999 TL olan ürün, fiyatının hakkını veren bir telefon olarak karşımıza çıkıyor.

HardwareLab’ın test köşesi devam ediyor. Bugünkü ürün konuğumuz ise nubia Z60 Ultra modeli. Kısa süre önce 3 yeni modelini Türkiye’ye getiren nubia, satış için de Turkcell ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Buna göre akıllı telefon teknolojileri alanındaki yenilikleriyle tanınan nubia, en yeni akıllı telefon modellerini Türkiye’deki tüketicilere buluşturmak üzere Türkiye’nin önde gelen cep telefonu operatörlerinden Turkcell’le stratejik bir iş birliği anlaşmasını imzaladığını duyurdu. Bu heyecan verici iş birliği kapsamında, nubia’nın Flip 5G, Z60 Ultra ve V50 Vita modelleri Turkcell aracılığıyla satışa sunulacak. Bu iş birliği, son teknolojilerle geliştirilmiş yeni nesil bağlantı özelliklerine sahip akıllı telefonları Türkiye’deki tüketicilerle buluşturacak.

Uzağı yakın kılan özellikler

Biz de markanın Z60 Ultra modelini inceledik. Şimdi sizlere elde ettiğimiz verileri açıklayacağız. Telefon diğer telefonlara oranla büyük ekran ve objektifi ile dikkat çekiyor. Telefonu en belirgin kılan özelliğini de objektifi oluşturuyor. 50MP 35 mm lens ve Sony IMX800 sensör ile Z60 Ultra fotoğraf çekerken ultra yakın ve zoom gerektiren kompozisyonlarda büyük bir başarı sağlıyor. Aşagıdaki fotoğrafta evdeki kitaplığıma 170 mm zoom ile yaklaştım ve bir kitabın fotoğrafını tüm detaylarını sanki yanınızdaymışçasına net bir şekilde yakaladığını gördüm. Uzaktaki nesneleri yakınlaştırma özelliği ile ınfulencerlar için detayları yakalama konusunda hayli imkan sağlayan ürün, sadece bu niteliği için bile satın almaya değer.

Profesyonel çekimler yapabiliyorsunuz

Öte yandan kameranın geniş açı özellikleri de hayli gelişmiş durumda. 18 mm Ultra Geniş Açı Kamerayla birçok fotoğrafı kusursuz şekilde elde etmek mümkün. Özellikle de manzara fotoğrafları. Aynı zamanda karmaşık ayrıntıları 50MP netlik ve çok yönlü makro özelliğiyle yakalayabilmek mümkün. Bunun yanında her çekimde kusursuz ayrıntı ve derinlik için 50MP IMX800 sensör ve 1G+6P lensi birleştiren 35 mm Hassas Ana Kamera ile hassasiyet oluşurken, uzak ve yakın çekimler için 64MP yüksek çözünürlüklü çekimler ve profesyonel düzeyde sabitleme sunan 85 mm Telefoto Keşif Kamerası da bulunuyor.

Su geçirmez niteliğe de sahip

Beşinci nesil ekran altı kamera teknolojisi ve gerçek tam ekranıyla dikkat çeken nubia Z60 Ultra, üstün Neovision sistemiyle kullanıcılara mükemmel bir fotoğraf ve video deneyimi sunuyor. OIS destekli üçlü arka kamera kurulumu ve ön ekran altı kamerasıyla kullanıcıların gece ve gündüz her koşulda yüksek çözünürlüğe sahip kaliteli fotoğraflar ve videolar çekmelerine olanak tanıyor. Snapdragon™ 8 Gen 3 çipseti, 6.000 mAh pili ve IP68 sınıfı toz ve su geçirmezlik özellikleriyle teknoloji meraklıları arasında büyük ilgi görüyor.

Derinleşen teknolojiye sahip

Amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ile her etkileşimin akıcı ve duyarlı olmasını sağlıyor. Bu hüner, verimliliği artıran, ihtiyaçlarınıza sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan akıllı bir sistem olan Syncmind 6.0 teknolojisiyle daha da derinleştirilir. Her macera için sınırsız performans sunuyor. Nubia’da, bir ekranın fotoğrafçılık gibi sınırsız olması gerektiğine inanıyoruz.

Saf bir cam bulunuyor

Çentik yok, kesinti yok, sadece saf, lekesiz cam. Bu nedenle, 12 milyon piksellik görünmez OIS ön kameramızı ekranın altına yerleştirdik, böylece parmak uçlarınız engelsiz bir şekilde uçtan uca kayabiliyor. Her zaman rahat bir izleme deneyimi için göz koruma teknolojisiyle geliştirilmiş 6,8 inç AMOLED esnek ekrandan dışarı taşan her görüntü ve videonun tadını çıkarın.

6000mAh kapasiteli bir pil ve 80W hızlı şarj özelliğine sahip nubia Z60 Ultra Snapdragon 8 Gen 3 telefon, gün boyunca size güç sağlayabilir ve sınırsız keşiflerinize olanak tanır. Yenilikçi IP68 sınıfı toz ve suya dayanıklılık tasarımıyla güçlendirilen bu akıllı telefon, tüm senaryolar için kapsamlı bir performans deneyimi sunar ve dayanıklılığın bir simgesi olarak kalmasını sağlar. Her macerada size eşlik etmek için tasarlandı. Android 14’ün tanıdık dünyasına dayanan MyOS14, bir özelleştirme, sorunsuz etkileşim ve sevdiğiniz uygulamalar evreninin kapılarını aralıyor. Dinamik ve duyarlı bir kilit ekranı, görsel zevk için sonsuz bir dinamik efekt sistemi ve rahatınız için uyarlanmış masaüstü bileşenleri deneyimleyin.

Özet itibariyle profesyonel bir fotoğraf makinesinin tüm işlevlerini yerine getirme özelliğine sahip olan nubia Z60 ile birçok fotoğraf elde etmek ve sosyal medyada paylaşarak bunu bir mesleğe dönüştürmek hem iş hem de hobi için fotoğraf sanatçısı olmak mümkün.