Gloria Hotels & Resorts’a QM Kalite Yönetimi ödülü

Lüks ve konforu, binlerce ağacın arasındaki doğal güzelliklerle bir arada sunan Gloria Hotels & Resorts, Quality Management Awards Kalite Yönetim Ödüllerinde, Kalite Yönetimi QM Özel Ödülleri Kategorisinde “QUALITY SPECIAL AWARD” ödülüne layık görüldü.


 Bu yıl 14. kez düzenlenen ve sektördeki en prestijli ödüllerden biri olan Quality Management Awards’ta Gloria Hotels & Resorts, Kalite Yönetimi QM Özel Ödülleri Kategorisinde “QUALITY SPECIAL AWARD” ödülünü almaya hak kazandı. 27 yıllık tecrübesi ile Belek’te kurulduğu günden bu yana üst düzey servis ve hizmet sunmayı amaçlayan, bir tatilden çok daha fazlasını hayal eden misafirlerine ayrıcalıklarla dolu bir konaklama hizmeti sunan Gloria Hotels & Resorts, konuklarına muhteşem konserler, eşsiz lezzetler, profesyonel SPA deneyimi ve çocuklara özel aktiviteler ile unutulmaz anılar yaşatıyor.


 Ödül Töreni

GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin turizm sektöründeki rol modeli markalarını uluslararası arenaya taşımayı amaçlayan Quality Management Awards ödül töreni, her yıl olduğu gibi bu yıl da en iyileri ödüllendirerek turizm endüstrisi paydaşlarını ve sektöre hizmet veren kurumsal şirketleri bir araya getirdi.


 Ödül Hakkında

Gloria Hotels & Resorts Belek’i, temsilen etkinliğe katılan Gloria Verde Resort Genel Müdürü Yasin Serdar ve Gloria Serenity Resort Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Filiz, misafir memnuniyeti ve çevre dostu uygulamalara verdikleri önemi vurgulayarak, Gloria Hotels & Resorts, Belek’in üstün hizmet kalitesini arttırarak devam edeceklerini belirttiler.


 Misafir Memnuniyeti ve Çevre Dostu Uygulamalar

Gloria Hotels & Resorts, üst düzey hizmet kalitesi, çevre dostu uygulamaları ve misafir memnuniyetine verdiği önem ile Türkiye’nin en iyi otelleri arasında yer almakta ve sahip olduğu prestijli ödüllerle unutulmaz deneyimler sunan bir marka olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.