Koroplast ürünleri temizlikte ev ile ofis yaşamını kolaylaştırıyor

Ülkemizin önde gelen üreticileri arasında bulunan aynı zamanda 1980’li yıllardan itibaren Türkiye’yi çöp torbası ürünü ile tanıştıran ve bu alanda bir devrimin yaşanmasını sağlayan Koroplast, bugün temizlikten pişirmeye ve vegan alana kadar çok geniş bir ürün gamına sahip şirkete dönüştü. Biz de HardwareLab’da başlattığımız ‘Nasıl Deneyimledim’ bölümünün ilk sırasını Koroplast’a ayırdık. Temizlik için Islak Havlu ve Mikro Fiber Bez ailesinden ürünler satın aldık. Bunu yaparken saklama, çöp torbası ve pişirme alanında uzman olan markadan birkaç tadımlık ürün de almayı ihmal etmedik.

İhtiyaç olan ürünleri aldık

Ülkemizin önde gelen üreticilerinden olan Koroplast’ın çöp torbası ile başlayan zamanla mikro fiber bez, dondurucu torbası, pişirme kağıdı, sera film ile devam eden ve bugün 100’ü aşan ürün gamından ev kullanımı için en çok ihtiyacımız olan ürünlerden satın aldık. Bu ürünleri deneyimleyerek markanın Ar-Ge ve üretim gücünü de yakından gözlemleme fırsatı bulduk.

Islak havlu güzel sonuç veriyor

Koroplast’ın Xtra Büyük Islak Havlu serisinin ev kullanımı için olan ürününü temin ettik. Bu ürün çiçek kokusu ile ilk başta tüketiciyi kendisine çekmesini biliyor. İstanbul gibi birçok inşaatın olduğu ve tozun büyük bir soruna dönüştüğü büyükşehirde yaşayanlar için başta masa, sehpa, TV ünitesi ve laptop olmak üzere toz toplayan alanların temizliği için Koroplast Islak Havlu oldukça önemli bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Ürün ile temizlik yapınca durulamaya gerek kalmıyor. Ayrıca ürün alkol barındırmıyor. Bu da sağlık sorunlarına yol açmıyor. Bunda ürünün büyük boyutu da önemli rol üstleniyor. 20×30 cm’lik hacme sahip ürün günümüzde hayli kızışmış olan ıslak havlu pazarına güçlü bir giriş yapıyor diyebiliriz. Biz 30’lu seçeneğini satın aldık ama ilerde 100’lük olan daha ekonomik olan üründen de satın alarak temizlik işini ıslak havluya bırakmayı planlıyoruz.

Temizlik bezleri güzel bir kullanım deneyimi sundu

Temizlik kategorisinde severek kullandığımız bir başka ürün ise Mikro Fiber bez ailesi oldu. Mutfakta yağ ve kiri temizleyen bez, genel kullanım için üretilmiş bez ve camlarda iz bırakmadan temizlik için bez olarak 3 farklı kategorideki ürünü deneyimledik. Beyaz renkli kurulama bezi birçok özelliğiyle çok güzel sonuçlar verdi.

Özel şeritli mikrofiber dokusu sayesinde ekstra emici olup ıslak ya da kuru her tür yüzeyde mükemmel sonuç verir. İnce yapısı sayesinde çabuk kuruma sağlayan ürün, iz ve hav bırakmadan ıslak ya da kuru her tür yüzeyde parlaklık sağladı. Aynı zamanda hassas yüzeylerde kullanılabilen ürün makinede de kolayca yıkandı ve birçok kez kullanıldı. Evin en zor işlerinden olan cam temizliği için ise gri renkli ürünü kullandık. Özellikle bilgisayar temizliğinde camın çizilmemesi için özel bir ürün kullanmak şart. Mikro fiber cam bezi bu noktada önemli yardımcı oldu. Çift taraflı mikrofiber dokusu sayesinde tek ürünle çoklu kullanım olanağı çift etkili temizlik imkanı sunan ürün, yumuşak dokulu tarafı cam ve ayna gibi yüzeylerde kir ve parmak izlerini kolaylıkla çıkarırken diğer tarafı ile yüzeyleri parlatmanızı sağladı. Mikrofiber dokusu sayesinde ekstra emici olan ürün, deterjana gerek duymadan ıslak ya da kuru her tür yüzeyde sonuç verdi. Böylece kimyasal kullanmamıza gerek kalmadı temizlik yaparken. Aynı zamanda çamaşır makinesinde 60°C’ye kadar yıkanabilme özelliğine de sahip. Kullandığımız son Kroplast ürünü ise yeşil renkli bambudan yapılan bez oldu. Doğal bambu lifleri sayesinde kötü kokuları ve zararlı maddeleri emen ürün, özel şeritli mikrofiber dokusu sayesinde ekstra emici olup ıslak ya da kuru her tür yüzeyde güzel sonuç verdi. İnce yapısı sayesinde çabuk kurudu ve hassas yüzeylerde güvenle kullanılabildi.

Pişirme ve saklama ustası marka

Özetle Koroplast’ın temizlik ailesindeki Islak Havlu ve Mikro Fiber Bez ailesini deneyimledik. Güzel sonuçlar elde ettik. Bu ürünleri alırken Koroplast’tan pişirme ve saklama ürünleri de aldık. Çünkü marka bu iki alanda önde gelen üreticiler arasında bulunuyor.