Teknosa’nın ‘Anne Intelligence’ Kampanyasına İki Büyük Ödül

Türkiye’nin öncü teknoloji perakendecisi ve e-ticaret markası Teknosa, dijital pazarlama alanında en prestijli ödüllerden biri olan dotCOMM Awards’ta iki platin ödül kazandı.

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, yapay zekanın ötesinde bir kaynağa anne tavsiyelerine işaret ettiği reklam kampanyasını başarıyla taçlandırdı. Teknosa, dünyanın en köklü ve prestijli pazarlama ve iletişim platformlarından Pazarlama İletişimi Profesyonelleri Derneği’nin (AMCP) düzenlediği dotCOMM Awards’ta iki ödülle döndü. Dünya çapında iki yüz binden fazla projenin değerlendirdiği yarışmada Teknosa ‘Dijital Pazarlama Kampanya’ ve ‘Sosyal Medya Kampanya’ kategorilerinde platin ödüllerinin sahibi oldu.

Anneler Günü’ne özel hayata geçirilen Sharpcake imzalı Anne Intelligence (AI) kampanyasında hediye tavsiyeleri gerçek annelere sorularak ilk ağızdan alındı.  Anne içgörülerine dayanan reklam filmi, gerçek anne tavsiyelerinin, bir algoritmanın asla sağlayamayacağı bir derinlik ve anlam taşıdığını gözler önüne serdi.