iRobot Roomba Combo j9, hem süpürüyor hem paspas yapıyor

Ev temizliğinde kullanıcıların işlerini kolaylaştıran iRobot Roomba® Combo j9+ akıllı robot süpürge ve paspas, sunduğu yenilikçi özelliklerle dikkat çekiyor. 30 gün boyunca el değmeden temizlik imkanı sunan bu cihaz, kullanıcıların temizlik rutinlerini önemli ölçüde basitleştiriyor. Toz haznesinde topladığı kirleri otomatik olarak kilitli torbalarında saklayan Roomba Combo j9+ robot süpürge ve paspas aynı zamanda paspaslama için ihtiyacı olan suyu da haznesine kendi dolduruyor.

Detaycı ve konforuna önem veren kullanıcılar için temizlik robotları arasında seçim yapmak zor olabiliyor. Zira, yüksek performanslı ve kir bırakmayan bir model arayışı, bu süreçte belirleyici oluyor. Dünya genelinde 40 milyondan fazla kullanıcının hayatını kolaylaştıran iRobot, Roomba® Combo j9+ ile ev temizliğine getirdiği yeni boyut ile zorlu koşullara meydan okuyor ve temizlik işlerini zahmetsiz hale getiriyor. Clean Base® Otomatik Doldurma İstasyonu, 60 gün boyunca kirleri boşaltıyor ve robotun su deposunu 30 güne kadar dolduruyor. Böylece kullanıcılarına el değmeden temizlik konforu sunuyor. Roomba® Combo j9+, her temizlikte evinizi öğreniyor ve her oda için özel temizlik planları oluşturuyor. Kir Saptama Teknolojisi (Dirt Detective™) ile en kirli odaları tespit ediyor ve bu alanlara öncelik veriyor. Oluşturduğu temizlik programlarında kirlenme yoğunluğu yüksek bölgelere göre bir rota çiziyor. Hem süpürme hem paspaslama yapabilen bu cihaz, gerçek paspaslamayı taklit ederek ileri-geri geçişlerle lekeleri etkili bir şekilde temizliyor.

Halıları Koruyan, Zeminleri Parlatan Teknoloji

iRobot, temizlik için zaman harcamaya gerek kalmadan, ailelerin daha fazla güzel anı biriktirebilmesi için teknolojilerini sürekli geliştiriyor. iRobot’un  en gelişmiş modellerinden Roomba® Combo j9+’da bulunan D.R.I. Halı Algılama Teknolojisi, hareketli ve tamamen yukarı kaldırılabilir paspas aparatı sayesinde sert zeminleri paspaslarken halıları kuru tutuyor. Yenilikçi ikili kauçuk fırçalar ve kenar süpürme fırçası ile güçlü emiş gücü sunarak kirleri saklandığı yerden söküp alıyor. iRobot OS tarafından desteklenen cihaz, Dirt Detective teknolojisi ile temizlik geçmişini öğreniyor ve oda önceliklerini, emiş ayarını ve temizleme geçişi sayısını otomatik olarak belirliyor. Gelişmiş haritalar ve temizleme programları ile iRobot Home Uygulaması, temizliğinizi planlamanıza ve yönetmenize yardımcı oluyor. Siri ve Google Asistan ile uyumlu çalışarak sesli komutlarla temizlik kontrolünü kolaylaştırıyor. Ayrıca, yolundaki ayakkabı, çorap, evcil hayvan kabı ve kablo gibi nesneleri algılıyor ve onlardan kaçınıyor, böylece kesintisiz ve sorunsuz bir temizlik sağlıyor.

Roomba® Combo j9+ ile temizlik artık sadece bir görev değil, her anınızı temizliği düşünmeden dolu dolu yaşamayı sağlayan bir lüks haline geliyor. Geleceğin teknolojisiyle bugünün konforunu bir araya getirerek, size sevdiklerinizle keyifli ve ferah anlar yaşama fırsatı sunuyor.