Kloia, AWS EMEA GameDay 2024’te birinci oldu

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgelerinden uzmanların katıldığı bulut bilişim yarışması AWS EMEA GameDay 2024’te, Kloia yarışmaya katılan 30 civarı Amazon AWS Partneri arasında birincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Bulut bilişim, DevOps, test otomasyonu ve yazılım modernizasyonu alanlarındaki uzmanlığını ve yenilikçi çözümler üretme becerisini bir kez daha gösteren Kloia’nın deneyimli mühendis ekibi zorlu görevleri başarıyla tamamladı ve birincilik kazandı.

Kloia Kurucusu Derya Sezen bu başarıyla ilgili “Kloia olarak, öğrenirken oyunlaştırmayı destekleyen bir kültüre sahibiz ve AWS GameDay’de geçirdiğimiz süre boyunca hem çok eğlendik hem de kusursuz bir deneyim yaşadık. Kloia mühendisleri, bulut çözümleri, test otomasyonu, DevOps ve yazılım modernizasyonu konusundaki uzmanlıklarını AWS hizmetleri ile birleştirdi; gerçek dünya senaryolarında karşılaştıkları problemleri başarıyla çözerek AWS EMEA GameDay 2024’te birincilik kazandı. AWS GameDay, bizim için sadece bir yarışma değil, aynı zamanda takım olarak yeteneklerimizi sergilediğimiz ve yeni çözümler ürettiğimiz bir platform oldu. Bu başarımız, Kloia’nın teknoloji ve inovasyon konusundaki liderliğini bir kez daha kanıtlamaktadır.” dedi.

Türk mühendisliğinin dünya sahnesindeki yükselişine katkı sağlıyor

Modern yazılım geliştirme uygulamalarını benimsemek isteyen cesur ve yenilikçi şirketlerle çalışan, deneyimli ve meraklı mühendislerden oluşan Kloia; DevOps, bulut, test otomasyonu ve mikro hizmetler konularında uzmanlaşarak müşterilerinin modern uygulamalara geçişini destekliyor ve bu süreçte onlara rehberlik ediyor.

Kloia, yenilikçi bir yaklaşımla “Her yerden, her zaman çalışabilme” prensibini pandemiden önce iş kültürüne entegre ederek tamamen uzaktan çalışma modeline geçti. Bireysel verimlilik saatlerine göre esnek çalışma sadece işyerine ulaşım meselesini ortadan kaldırmakla kalmıyor, tüm coğrafi sınırları yok ederken, kişisel hayatına daha kaliteli zaman ayırabilen çalışanlar yaratıyor. Kloia, işletmelerin ihtiyaçlarına özel “terzi işi” çözümler sunuyor.  Sadece en yeni araçları değil, aynı zamanda en etkili çözümleri arayarak kendini sürekli geliştiren bir vizyona sahip.

Konuyla ilgili Sezen; “Topluluğumuzdan ve sektör liderlerinden edindiğimiz bilgilerle, sohbeti yeni seviyelere taşıyor ve birbirimizle iç görülerimizi paylaşıyoruz. Ancak bu süreçte hızlı öğrenmekle birlikte eleştirel bir bakış açısına sahibiz. Her zaman abartıya kapılmadan, yeni gelişmeleri sağlam bir temel üzerinde değerlendiriyoruz. Uzmanlık alanlarımız ve merakımız, geleceğe dair bilgi edinme isteğimizi güçlendiriyor. Bu tutku, şirketimizin başarısını ve rekabet avantajını sürdürmemize olanak sağlıyor.” dedi.

Kloia | Your Partner in DevOps, Cloud and Microservices