iRobot’tan yaz temizliği için iyi indirim

Yazın gelmesiyle birlikte evlerdeki temizlik ihtiyacı artıyor. Güneş ışığının her köşeyi aydınlattığı bu günlerde, toz ve kir daha belirgin hale geliyor. iRobot, tüketiciler için Robot süpürge ve paspas modellerinde 1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak yüzde 25’e varan indirimler sunuyor.

Ev temizliği, yazın sıcak ve bunaltıcı günlerinde büyük bir yük haline gelebiliyor. Ancak, iRobot’un yenilikçi temizlik çözümleri, bu yükü hafifletmek için devreye giriyor. Gelişmiş yapay zeka ve akıllı navigasyon sistemleri ile donatılmış robot süpürge ve paspaslar, evinizin her köşesini titizlikle temizleyerek size daha fazla boş zaman ve konfor sunuyor. .

iRobot ile Yaz Boyu Zahmetsiz Temizlik

Amerika’nın 1 numaralı markası olan iRobot, yeniliklere verdiği önem ve patentli teknolojileri ile kategorisinin öncüsü konumunda buluyor. 2002 yılından bu yana robot süpürge kategorisinin öncüsü olan iRobot, bugün gelişen ve çeşitlenen özellikleri ile temizliğin vazgeçilmezi haline geliyor. Gelişmiş iRobot OS işletim sistemi sayesinde temizlik ihtiyaçlarınızı analiz ederek size en uygun temizlik programlarını öneriyor. Tek bir hazne değişimi ile hem süpürme hem de paspaslama yapabilen modelleriyle 2’si 1 arada temizlik imkanı sunuyor.  Zemindeki 80’den fazla engeli PrecisionVision engel tanıma teknolojisi ile algılayıp ustalıkla kaçınan Roomba j serisi robotlar tüm evinizi zahmetsizce temizliyor ve evcil hayvanlı evler için en ideal tercih oluyor. Akıllı haritalama özelliği ile oda ve alan seçimi yapmanıza olanak tanıyan iRobot, belirli bölgeleri temizlemek veya paspaslamaktan kaçınmak gibi kişiselleştirilmiş temizlik çözümleriyle fark yaratıyor. Patentli kauçuk fırçaları ve akıllı sensörleriyle diğer markalardan ayrışan iRobot, 1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak yüzde 25’e varan indirim fırsatıyla, ileri teknolojileri daha uygun fiyatlarla sunuyor.

1-30 Haziran tarihleri arasında www.irobot.com.tr üzerinden erişebileceğiniz Yaz Kampanyası’ndan yararlanarak eviniz için en uygun iRobot ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.