Babalar için OMIX X4 ve MixPods Pro 2

Yılın en anlamlı günlerinden biri olan Babalar Günü yaklaşıyor. OMIX’in şık tasarımı ve güçlü performansıyla OMIX X4, üstün ses kalitesi ve rahat kullanımıyla MixPods Pro 2 teknoloji sever babaların hayran kalacağı hediyeler arasında yer alıyor.

Babalar Günü için teknolojik hediye alternatifleri arasında cep telefonları ve kulaklıklar ilk sırada yer alıyor. OMIX, X4 akıllı telefon ve MixPods Pro 2 TWS kulaklığı da bu ürünler listesinde bulunuyor.

OMIX X4; siyah rengiyle babaların tarzını yansıtırken aynı zamanda duruşundan ilham alan tasarımının ardında sahip olduğu 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesiyle sınırsız bir depolama alanı sunuyor. Böylelikle X4, babaların hem işle ilgili belgeleri hem de en sevdiği özel anları güvenli şekilde saklama imkânı sağlıyor. Üstelik, 6.56 inçlik HD+ ekranıyla her görüntüyü canlı ve net bir şekilde gösterirken 50 MP + 2MP’lik arka kamerasına eşlik eden 13MP’lik ön kamerası ile de her anı yakalıyor. 

Her Zaman Bizi Can Kulağıyla Dinleyen Babalara: MixPods Pro 2

Doğduğumuz günden beri bizi her zaman pür dikkat dinleyen babaların müzik keyfini üst seviyeye çıkaracak ve günlük hayatta telefon görüşmelerini kolaylaştıracak OMIX MixPods Pro 2, önemli bir ses deneyimi sunuyor. 

Bluethoot 5.3 teknolojisiyle kusursuz bir bağlantı sağlayan MixPods Pro 2, tek şarjla 6 saat, şarj kutusuyla ise 18 saatlik kullanımıyla kesintisiz bir deneyim yaratıyor. Babanızı telefon görüşmeleri yaparken ya da müzik dinlerken yarı yolda bırakmamak için kablosuz şarj özelliği sunan MixPods Pro 2, gelişmiş aktif gürültü engelleme (ANC) ve çevresel gürültü kontrolü (ENC) özellikleriyle de en gürültülü ortamları bile babanız için sessizliğe büründürebiliyor.